Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Έγκλημα στη Ζαχάρω: «Ο πατέρας μας ήταν κρυφός και ύπουλος ψυχασθενής»

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Μηλέας στη Ζαχάρω της Ηλείας μετά την αποτρόπαια πράξη του 86χρονου πατέρα Ηλία Τζανέτου να αφαιρέσει τη ζωή του 45χρονου.. γιού του Κλεάνθη στην εξώπορτα του σπιτιού τους και στη συνέχεια τη δική του, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Ελάχιστα λεπτά μετά τις οκτώ το βράδυ της Δευτέρας ο 45χρονος γιός επέστρεψε στην οικεία του, πάνω από αυτή του πατέρα του, όπου έμενε το τελευταίο διάστημα έχοντας επιστρέψει από την Αθήνα που ζούσε. Ωστόσο, ο 86χρονος φαίνεται πως είχε στήσει φονικό καρτέρι στο γιό του, τον οποίο και πυροβόλησε τη στιγμή που βρισκόταν στις σκάλες και προσέγγιζε το σπίτι του, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του νεαρού το άψυχο σώμα του οποίου «κύλησε» στη σκάλα. Στη συνέχεια ο 86χρονος κατευθύνθηκε προς το σπίτι του στο ισόγειο του κτιρίου και κατηύθυνε την καραμπίνα του στο σαγόνι, πατώντας τη σκανδάλη.

Οι δυο αυτοί πυροβολισμοί έγιναν αντιληπτοί από συγχωριανούς, που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο να δουν τι συμβαίνει και αντίκρισαν τους δυο άνδρες μέσα στα αίματα. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα αδέρφια του 45χρονου που αντικρίζοντας την εικόνα των άψυχων σωμάτων των ανθρώπων τους, «κατέρρευσαν» και μια μονάχα σκέψη κατέκλυζε το μυαλό τους. «Γιατί»;

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου